Mere end blot et konsulenthus

Vi er ungdommen – dem der udfordrer status quo

Unistu er en samling af meget forskellige universitetsstuderende. Men det er lige netop i denne forskellighed, at vores unikke værdiskabelse eksisterer. Det giver os muligheden for at udfordre status quo – i samarbejde med jer.

Vores filosofi

Dét vi tror på

Vi arbejder for at skabe en fremtid, der er en smule bedre, end den vi blev født ind i. Hver dag forsøger vi at forbedre os, og vi gør vores bedste for at skabe en optimistisk fremtid for mennesker og de organisationer, som de indgår i.

Iværksætterånd

Vi lever af at bringe nye indsigter i spil. Derfor er iværksætterånden en nødvendighed. Det kræver eksperimentering og en stor position nysgerrighed.

Fejl-fuld kultur

Vi skal turde prøve nye ting af – og acceptere at vi kan fejle. Vi skal turde skabe de løsninger, som ikke andre tænker sig til. Det forudsætter, at vi gør rum for fejl.

Gruppe-geniet

Vi tror på, at de bedste innovationer opstår, når forskellige mennesker mødes. Innovation er derfor et produkt af team-work, og ikke blot én persons tanker. 

Udfordrende arbejde

Vi tror på, at mennesker udvikler sig, når de bliver udfordret. Vi tror på, at rutineprægede opgaver skal mindskes. For mennesker er bygget til at opleve det udfordrende. Det er på den både, vi bliver endnu bedre.

Matchet

Vi tror på, at man ikke kan være lige gode venner med alle. Det handler om at finde dem, som man vil med på en rejse sammen med i livet. Derfor vælger vi både vores konsulenter og vores kunder ud fra dén filosofi.

Simpelhed

Vores verden bliver mere og mere kompleks. Derfor er det umiddelbart nærliggende at udtænke komplekse løsninger. Men vi tror på simpelthed. For det er simpelhed, der skaber mulighed for forandring.

 

Oplev magien i at tænke frit

Sæt dig selv på spil

I Unistu mener vi, at teori og praksis skal følges ad. En virkelighed uden teori er ustruktureret og udefinerbar. En teori uden virkelighed er, ja, blot en teori.

 

Derfor tilbyder Unistu dig som studerende og konsulent en unik mulighed for at sætte sin faglighed og kreativitet i spil i "den virkelige verden". 

Vi giver dig muligheden for at skabe vækst i danske virksomheder med dén viden, passion og kreativitet, som netop du besidder.

Din personlige udvikling

Vi skaber "flow" mulighed

Flow opstår hos os mennesker, når vores kompetencer mødes af den passende sværhedsgrad i opgaven. Når du arbejder på et projekt med en af vores kunder,  sørger vi for, at du har de bedste forudsætninger for at føle flow i dit arbejde.

Gør en forskel

I dag ses arbejdet som en meningsskabende aktivitet. Hos Unistu vil du opleve, at du gør en forskel. Med din unikke viden, passion og kreativitet spiller du en afgørende rolle for dansk erhvervslivs innovationspotentiale. 

Udvid dit netværk

I Unistu får du en unik mulighed for at udvide dit personlige samt professionelle netværk. Det gør du både hos dine kollegaer i Unistu, samt når du er ude hos vores kunder i de konkrete projekter.

Din faglige udvikling

Mulighed for at anvende teori

På universitetet tillæres en masse teorier, modeller og anden viden, som kan hjælpe én med at navigere i den komplekse verden. Men for at skabe værdi, må den omsættes. Dén mulighed giver vi dig. Tag alt dét, du lærer på universitetet, og anvend det direkte til at hjælpe danske virksomheder.

Incitament for yderligere læring

I Unistu er vi overbeviste om, at lysten til at dygtiggøre sig stiger, når man bliver givet muligheden for at anvende sin læring. Derfor vil du opleve, at du med dit arbejde i vores projekter vil være endu mere motiveret til at fortsætte dine studier.

Lær fra andre studerende

I Unistu har vi studerende tilknyttet fra en bred vifte af universiteter og studieretninger. Det er vores erfaring, at hver studieretning har sit "sprog"; sine briller at anskue verden med. Du vil opleve, hvor meget du kan lære fra andre, og hvor meget andre kan lære fra dig. 

Hvorfor

Hvad

Hvem

Følg os

Andet