Vi hjælper vores kunder tætterefremtiden

Unistu har hjulpet flere virksomheder, og styrket dem i mødet med fremtiden. Læs mere om arbejdet herunder.

Case: Statum

Strategisk forretningsudvikling for det førende rekrutteringshus til start- og scaleup-virksomheder

Når virksomheder ønsker at indtræde på nye markeder med nye ydelser, er det et kompleks foretagende, der kræver indsigt samt nøje overvejelser. Statum ønskede at tilbyde deres unikke ekspertise inden for rekruttering til start- og scaleup-virksomheder til det etablerede corporate-marked. 

Problemstillingen

Med ønsket om at indtræde på corporate-markedet, havde Statum et ønske om at blive klogere på, hvordan organisationen konkret kunne gribe den strategiske transformation an. Med andre ord: hvordan kunne de bedste forudsætninger for succes skabes?

"Det har været en enormt lærerig proces for os alle, hvor vi i samarbejde kun er blevet klogere på, hvilken retning Statum skal gå i løbet af efteråret." - Statum

Vores tilgang

At skabe de bedste forudsætninger for en succesfuld transformation handler først og fremmest om anerkendelsen af, at det er klienten selv, der har svarene på, hvilken løsning der er mest fordelagtig. Netop af den årsag planlagde og eksekverede Unistu en serie af workshops med Statum, hvor omdrejningspunktet var at skabe nye forståelser og perspektiver på den strategiske transformation. Derudover afholdte Unistu og Statum løbende møder med henblik på opfølgning af projektstatus. En agil projekttilgang skabte rum for løbende justeringer af projektarbejdet, og sikrede dermed, at værdiskabelse for Statum hele tiden var i centrum. Projektets analyser og resultater blev samlet i en 26-siders lang rapport, der blev overleveret efter afholdelsen af den sidste præsentation.

Vores leverancer

1. Strategisk udvælgelse af interne styrker

2. Analyse af eksterne forhold (særligt fokus på kunder, konkurrenter og markedstendenser)

3. Udvikling af positionering for corporate-markedet

4. Udarbejdelse af overordnet strategisk vision samt USP

5. Kortlægning af overordnet content-strategi for marketing

6. Udvikling af konkrete content-idéer for marketing

Unistu-teamet

Til dette projekt nedsatte Unistu et konsulentteam bestående af Patrick (ITU), Johanna (CBS) og Benjamin (CBS). Teamet blev etableret ud fra filosofien om strategisk at kombinere forskellige personligheder og fagprofiler for at opnå størst mulig diversitet i projektprocesserne.

For mere information, kontakt venligst

Mikkel Pedersen

CEO​ & stifter

mp@unistu-consulting.com

+45 29 92 49 16

Case: RepMyBike

Over 800% i øget traction under Corona-krisen

Hvad stiller man op, når en af de største økonomiske kriser i nyere tid rammer sin virksomhed? Og er det muligt at øge omsætningen og kundegrundlag i en sådan tid? Gennem fokuserede og kundeorienterede tilgange lykkedes det RemMyBike og Unistu at skabe vækst ved hjælp af små finjusteringer i strategien.

Problemstillingen

RepMyBike ønskede at øge afsætningen af deres cykelreparation og cykelleje på abonnementsløsning. Markedet for dette var fortsat i et ungt stadie, og derfor var det ønsket, at få undersøgt hvordan der kunne drives vækst med en ny ydelse, på et ungt marked – og midt i en Corona-pandemi.

"Tusind tak til Unistu Consulting for hjælp med at udvikle strategien for RepMyBike.dk" - Yael Michelle Elbaum Bassan (CEO, RepMyBike)

Vores tilgang

At skabe forudsætninger for vækst handler i høj grad om at bygge bro mellem alle aktiviteter i virksomheden. Derfor planlagde og eksekverede Unistu Consulting en række workshops for RepMyBike, hvis klare formål var at skabe sammenhæng og integration mellem alle aktiviteter og tiltag. På den måde fik RepMyBike strømlinet al aktivitet i retning mod værdiskabelse for virksomhedens kunder. En agil projekttilgang sikrede, at projektets arbejde hele tiden var i tråd med behovet hos RepMyBike. Projektets centrale bemærkninger blev samlet i en endelig rapport, der blev overleveret til RepMyBike ved projektets afslutning. 

Vores leverancer

1. ​Forslag til finjustering af målgruppe

2. ​Forslag til finjustering af ydelse

3. ​Udformning af USP

4. Udvikling af overordnet marketingstrategi

5. Design af et konkret offline marketing event

6. Forslag til anvendelse af viral marketing

Unistu-teamet

Unistu Consulting nedsatte et konsulentteam bestående af Nanna, Maria, Amalie og Kristian. ​Teamet bestod af kompetencer inden for blandt andet psykologi, marketing, kommunikation og forretningsforståelse. Teamet var yderligere sammensat ud fra filosofien om at forskelle i personlighed og temperament er én af nøglerne til at sikre diversitet i beslutningsprocesser, hvilket øger sandsynligheden for projektsucces.

For mere information, kontakt venligst

Mikkel Pedersen

CEO​ & stifter

mp@unistu-consulting.com

+45 29 92 49 16

Hvorfor

Hvad

Hvem

Følg os

Andet