Kontakt os

Kontaktinfo

Tlf.: + 45 29 92 49 16

E-mail: unistuconsulting@gmail.com

Tak for din interesse i Unistu. Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os eller send os en e-mail. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål.

Spørgsmål

"Hvornår hyrer virksomheder Unistu til at hjælpe med at løse en udfordring?"

Svar

Ofte er det virksomheder, som ønsker at få nye faglige samt kreative perspektiver på deres forretningsmæssige udfordring. Andre virksomheder hyrer Unistu, når der ønskes større indsigt i, hvad der rører sig indenfor et givent felt/fagområde.

Spørgsmål

"Hvad kan min virksomhed/afdeling forvente, når vi hyrer Unistu?"

Svar

I Unistu sætter vi kvalitet og rettidigt omhu øverst. Derfor kan du altid forvente, at vores arbejde med jeres forretningsmæssige udfordring bliver leveret med vores unikke kombination af faglighed og kreativitet. Klientlæring er desuden afgørende for vores arbejde. Derfor placerer vi stort fokus på at gøre jer endnu mere i stand til at løse fremtidige udfordringer.

Spørgsmål

"Hvornår skal man hyre Unistu fremfor at ansætte en studentermedarbejder?"

Svar

Når virksomheder ansætter studerende i studiejob, er det ofte for at varetage administrative og rutinemæssige aktiviteter. De opgaver Unistu hjælper med, er derimod projektorienteret med afgrænsede tidsperioder. Opgavens karakter er således markant anderledes.

Spørgsmål

"Hvor længe varer de projekter, som Unistu udfører?"

Svar

Projekternes varighed er meget forskellige, og afhænger helt af klientens ønsker samt behov. Almindeligvis varer projekter alt lige fra få dage til flere måneder.