Fokus er på din udvikling.

Unistu er skabt for at støtte dansk erhverv og uddannelse. Derfor investerer vi i dig og din udvikling.

Læs mere herunder.

Vi skaber dét sted, hvor du kan slippe din faglighed og kreativitet fri.

I Unistu mener vi, at teori og praksis skal gå hånd i hånd. Virkelighed uden teori er ustruktureret og udefinerbár. Teori uden virkelighed er, ja, blot teori.

 

Derfor tilbyder Unistu dig en helt unik mulighed, hvorfra du kan omsætte al din faglighed fra universitetet. Samtidig kan du slippe din kreativitet løs. Til sammen giver det dig en enestående mulighed for at skabe vækst for Danmark med dén viden, kompetence og kreativitet, som netop du besidder.

Læs herunder om, hvad vi konkret gør for at styrke både din personlige- samt faglige udvikling.

Dét tilbyder vi dig

Din personlige udvikling

Din faglige udvikling

Vi skaber "flow" mulighed

 

Flow opstår hos os mennesker, når vores kompetencer mødes af den passende sværhedsgrad i opgaven. I dette stadie er vi i ét med opgaven, og føler stor glæde. Når vi rekrutterer dig til en opgave hos vores klienter, sørger vi hele tiden for, at du har de bedste forudsætninger for at føle flow i dit arbejde.

Mulighed for at anvende teori

 

På universitetet lærer man en masse teorier, modeller og anden viden, som kan hjælpe én med at navigere i en kompleks verden. Men for at skabe værdi, må den viden omsættes. Dén mulighed giver vi dig. Tag alt dét, du lærer på universitetet, og anvend det direkte til at hjælpe danske virksomheder med deres forretningsmæssige udfordringer.

Gør en forskel

 

Arbejdet har ændret sig markant de seneste årtier. Tidligere var arbejdet blot noget, som skulle "overstås". I dag ses arbejdet som en meningsskabende aktivitet. Hos Unistu vil du opleve, at du gør en forskel. Med din unikke viden, kompetence og kreativitet hjælper du danske virksomheder med at konkurrere endnu stærkere i fremtiden.

Incitament for yderligere læring

 

I Unistu er vi overbeviste om, at lysten til at dygtiggøre sig stiger, når man bliver givet muligheden for at anvende sin læring. Derfor vil du opleve, at du med dit arbejde hos Unistu vil være endu mere motiveret til at læse og studere.

Dine fremtidige jobmuligheder

 

Når du færdiggøre dine studier, stopper din tid hos Unistu også. Derfor skal du ud i andre jobs. Med din baggrund som konsulent hos Unistu, vil du opleve øget interesse fra fremtidige arbejdgivere. Vi sørger for at dokumentere dine bidrag igennem Unistu-diplomer. Disse diplomer fremhæver dine indsatser, som du i samarbejde med dine teams har leveret for vores klienter. Med dem i bagagen vil du se dine fremtidige jobs blive til virkelighed. 

 

En stor del af Unistu's overskud vil blive investeret i at opkvalificere dig og dine kollegaer. Det betyder konkret, at vi vil sponsorere forskellige kurser og andet fagligt materiale, som kan gøre dig endnu bedre, end du er i forvejen.

Unistu opkvalificerer dig

Udvid dit netværk

 

Vores netværk har større og større betydning. I Unistu får du en unik mulighed for at udvide dit personlige samt professionelle netværk igennem dels dit arbejde med dine teamkollegaer dels de klienter, som du igennem tiden vil arbejde for. 

Ønsker du også at blive en del af Unistu?

Udfyld formularen eller send din kreative ansøgning til unistuconsulting@gmail.com.

Vælg dit universitet
arrow&v
Vælg dit ønskede kommunikationssprog
Upload CV (valgfrit)

Note: Det er valgfrit at uploade LinkedIn profil samt CV. Dog øger det væsentligt dine chancer for at blive taget i betragtning. Derfor anbefaler vi, at du uploader begge.