Mød vores kunder. 

Unistu Consulting har hjulpet flere virksomheder med at styrke dem til mødet med fremtiden. Læs mere herunder.

Case: Statum

Strategisk forretningsudvikling

Det førende rekrutteringshus til start- & scaleups & Unistu Consulting.

Ønsker du mere information?

Mikkel Pedersen

Founder & CEO

Email:

unistuconsulting@gmail.com

Når virksomheder ønsker at indtræde på nye markeder med nye ydelser, er det et komplekst foretagende, der kræver indsigt samt nøje overvejelser. Statum vil gerne tilbyde deres unikke ekspertise inden for rekruttering til vækstvirksomheder til det etablerede corporate-marked. 

Problemstillingen

Med ønsket om at indtræde på corporate-markedet, har Statum ønske om at blive klogere på, hvordan de konkret griber den strategiske transformation an. Med andre ord: hvordan skabes de bedste forudsætninger for succes?

"Det har været en enormt lærerig proces for os alle, hvor vi i samarbejde kun er blevet klogere på, hvilken retning Statum skal gå i løbet af efteråret." - Statum

Vores tilgang

At skabe de bedste forudsætninger for en succesfuld transformation handler først og fremmest om anerkendelsen af, at det er klienten selv, der har svarene på, hvilken løsning der er bedst. Netop af den årsag planlagde og eksekverede Unistu Consulting en serie af workshops med Statum, hvor omdrejningspunktet var at skabe nye forståelser og perspektiver på den strategiske transformation. Derudover afholdte Unistu Consulting og Statum løbende møder med henblik på opfølgning af projektstatus. En agil projekttilgang skabte rum for løbende justeringer af projektarbejdet, og sikrede dermed, at værdiskabelse for Statum hele tiden var i centrum. Projektets analyser og resultater blev samlet i en 26-siders rapport, der blev overleveret efter afholdelsen af den sidste præsentation.

Vores leverancer

1. ​Strategisk udvælgelse af interne styrker

2. Analyse af eksterne forhold (med særligt fokus på kunder, konkurrenter og markedstendenser)

3. Udvikling af positionering på markedet

4. Udarbejdelse af en overordnet strategisk vision samt udvikling af USP

5. Kortlægning af overordnet content-strategi for marketing

6. Udvikling af konkrete content-ideer for marketing

Teamet

Til denne opgave nedsatte Unistu Consulting et konsulentteam bestående af Patrick, Johanna og Benjamin. Teamet blev etableret ud fra filosofien om strategisk at kombinere forskellige personligheder og fagprofiler for at opnå størst mulig diversitet i idé-processerne. 

Case: RepMyBike

Over 800% øget traction under Corona

Under de mest hæsblæsende Corona-måneder, bistod Unistu Consulting med at øge kundegrundlaget i RepMyBike med over 800%.

Ønsker du mere information?

Mikkel Pedersen

Founder & CEO

Email:

unistuconsulting@gmail.com

Hvad stiller man op, når en af de største økonomiske kriser i nyere tid rammer virksomheden? Og er det muligt at øge omsætning og kundegrundlag i en sådan tid? Gennem fokuserede og kundeorienterede tilgange lykkedes det RepMyBike og Unistu Consulting at skabe vækst ved hjælp af små finjusteringer i strategien.

Problemstillingen

RepMyBike ønsker at afsætte cykelreparation og cykelleje på abonnementsløsning. Markedet er fortsat i et ungt stadie, og det ønskes derfor undersøgt, hvordan der kan drives vækst med en ny ydelse, på et ungt marked – og midt i en Coronapandemi.

"Tusind tak til Unistu Consulting for hjælp med at udvikle strategien for RepMyBike.dk" - Yael Michelle Elbaum Bassan (CEO, RepMyBike)

Vores tilgang

At skabe forudsætninger for vækst handler i høj grad om at bygge bro mellem alle aktiviteter i virksomheden. Derfor planlagde og eksekverede Unistu Consulting en række workshops for RepMyBike, hvis klare formål var at skabe sammenhæng og integration mellem alle aktiviteter og tiltag. På den måde fik RepMyBike strømlinet al aktivitet i retning mod værdiskabelse for virksomhedens kunder. En agil projekttilgang sikrede, at projektets arbejde hele tiden var i tråd med behovet hos RepMyBike. Projektets centrale bemærkninger blev samlet i en endelig rapport, der blev overleveret til RepMyBike ved projektets afslutning. 

Vores leverancer

1. ​Forslag til finjustering af målgruppe

2. ​Forslag til finjustering af ydelse

3. ​Udformning af USP

4. Udvikling af overordnet marketingstrategi

5. Design af et konkret offline marketing event

6. Forslag til anvendelse af viral marketing

Teamet

Unistu Consulting nedsatte et konsulentteam bestående af Nanna, Maria, Amalie og Kristian. ​Teamet bestod af kompetencer inden for blandt andet psykologi, marketing, kommunikation og forretningsforståelse. Teamet var yderligere sammensat ud fra filosofien om, at forskelle i personlighed og temperament er én af nøglerne til at sikre #diversitet i beslutningsprocesser, hvilket øger sandsynligheden for projektsucces.